EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Έκπληκτος με την EuroLeague

Παναθηναϊκός: Έκπληκτος με την EuroLeague

Υπερβολικά ευαίσθητη φαίνεται πως είναι η EuroLeague με τον Παναθηναϊκό, όπως έλεγαν στη Μαδρίτη οι πράσινοι. Ακόμα κι έτσι, στην ομάδα συνεχίζουν να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στον αποψινό αγώνα (19/4, 22:00) με την Ρεάλ.

Με μία διπλή έκπληξη για την ομάδα του Παναθηναϊκού ξημέρωσε ο Θεός την ημέρα στην Μαδρίτη. Μεγάλη Παρασκευή σήμερα για τους Καθολικούς Χριστιανούς και οι «πράσινοι» φαίνεται πως συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον… Γολγοθά τους. Και αυτό γιατί εκτός του ότι έχουν να φέρουν εις πέρας μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή, απόψε στον δεύτερο προημιτελικό απέναντι στην Ρεάλ , η διοίκηση του Παναθηναϊκού έλαβε δυσάρεστα νέα από την διοργανώτρια αρχή.

Αποστολή στη Μαδρίτη, Γιάννης Κουβόπουλος

Η EuroLeague αποφάσισε να κινήσει πειθαρχική διαδικασία για τις δηλώσεις των Ρικ Πιτίνο και Κιθ Λάνγκφορντ αναφορικά με την διαιτησία του πρώτου αγώνα. ΟΚ. Αυτό έκριναν τα αρμόδια όργανα και σε αυτό προχώρησαν, αλλά όπως τονίζεται και από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού η απόφαση αυτή έχει και έναν τόνο υπερευαισθησίας. Σαφώς υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμόζονται, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ρικ Πιτίνο και ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν είπαν κάτι κακό.

Αμφότεροι σχολίασαν τις άμυνες του Καμπάτσο σε θεωρητικό επίπεδο, προχωρώντας ουσιαστικά σε μπασκετική ανάλυση, ενώ ο προπονητής του «τριφυλλιού» αφού ξεκαθάρισε πως έχει κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του για να μην ασχολούνται με την διαιτησία είπε " Δεν ασχολούμαι με την διαιτησία. Οι διαιτητές κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας".

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Μένει να δούμε, πλέον, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της έρευνας που έχει ξεκινήσει, όπως επίσης να δούμε αν θα υπάρξουν παρόμοιες διαδικασίες και σε ομάδες που έκαναν δηλώσεις αναφορικά με την διαιτησία και σε άλλα ματς τωνplayoffs. Πάντως στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαροι πως αυτά τα θέματα δεν τους απασχολούν. Το μόνο που απασχολεί αυτή την στιγμή την ομάδα του «τριφυλλιού» είναι το πώς θα κάνει απόψε το βράδυ το 1-1 απέναντι στην Ρεάλ και θα φέρει την σειρά στο ΟΑΚΑ, έχοντας στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας, όντας δύο νίκες μακριά από την επιστροφή του στο Final-4.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ