EUROLEAGUE

Νοκ-άουτ και με την Μπαρτσελόνα ο Σπανούλης

Νοκ-άουτ και με την Μπαρτσελόνα ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα αγωνιστεί ούτε στο ματς της Παρασκευής (3/11, 22:00) κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Παράταση στο πρόγραμμα ενδυνάμωσης για να επιστρέψει στο 100%.

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (3/11, 22:00) θα αγωνιστεί στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έχοντας στόχο το "5 στα 5" στην EuroLeague. Οι Πειραιώτες, όμως, θα λάβουν μέρος στην αναμέτρηση και πάλι χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη.

Οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να παρατείνουν το στάδιο αποθεραπείας και το πρόγραμμα ενδυνάμωσης του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται με το αριστερό του γόνατο (από τις 6 Οκτωβρίου), ώστε ο 35χρονος γκαρντ να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όταν θα είναι 100% καλά.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Σπανούλης τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, έχοντας απουσιάσει απ' όλα τα ματς του πρωταθλήματος και της EuroLeague. Η γνωμάτευση αναφέρει "οστεοχονδρίτιδα του κνημιαίου κυρτώματος" και οι ενοχλήσεις εμφανίζονται κατά την διάρκεια τρεξίματος και άλματος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι καλύτερα, αλλά τα "τσιμπήματα" στο πόδι του δεν έχουν εξαφανιστεί και οι Πειραιώτες δεν θέλουν να βιαστούν με την περίπτωση του.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ