EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 34ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 34ης αγωνιστικής

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (8/4) με την δεύτερη ημέρα της 34ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (8/4) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 34ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός (20:00, Novasports Prime)
Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νεμάνια Νέντοβιτς που τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου. Εκτός παραμένει και ο Στέφαν Γιόβιτς.
Για την Φενέρμπαχτσε δεν θα αγωνιστεί ο Μάρκο Γκούντουριτς καθώς επίσης και ο Νάντο Ντε Κολό.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν (21:45, Novasports 5)
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ράντολφ για την Ρεάλ. Από την Μπάγερν δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής του Τσίπσερ ενώ ο Κόρι Γουόλντεν θα μείνει εκτός.

Ερυθρός Αστέρας - Αναντολού Εφές (22:00, Novasports 2)
Η Αναντολύ Εφές δεν θα έχει τον Βασίλιε Μίτσιτς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρόντριγκ Μπουπουά. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα έχει τον Ζίρμπες ενώ πιθανή είναι η συμμετοχή του Χόλινς.

Μονακό - Άλμπα Βερολίνου (22:00, Novasports 4)
Η Άλμπα Βερολίνου θα παραταχθεί χωρίς τον Μπεν Λάμερς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιόβελ Ζούσμαν και του Λουίς Ολίντε. Χωρίς προβλήματα η Μονακό.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΟΝΑΚΟ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ