EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 21ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 2ης ημέρας της 21ης αγωνιστικής
VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (27/1) με την δεύτερη ημέρα της 21ης αγωνιστικής, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (27/1) στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 21ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν (20:00, Novasports 4)
Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι τον Φακούντο Καμπάσο (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) και τον Χασάν Μάρτιν.
Η Παρτίζαν θα παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα.

Μπασκόνια - Αναντολού Εφές (21:30, Novasports 5)
Η Μπασκόνια δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Πιέρια Χένρι, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Τάντας Σεντεκέρσκις.
Η Αναντολού Εφές θα παραταχθεί δίχως τον Ντόγκους Μπαλμπάι.

Ολυμπιακός - Μακάμπι (21:30, Novasports Prime)
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.
Η Μακάμπι θα στερηθεί των υπηρεσιών των Λορέντζο Μπράουν και Άλεξ Πόιθρες, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σουλεϊμάν Μπράιμο.

Μπάγερν - Βίρτους Μπολόνια (21:45, Novasports Start)
Η Μπάγερν δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Αντρέας Ομπστ και Ζαν-Μαρκ Σίσκο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Οθέλο Χάντερ.
Η Βίρτους Μπολόνια θα παραταχθεί χωρίς τους Ίφε Λούντμπεργκ, Αγούντου Άμπας και Λίο Μενάλο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ