EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 12ης αγωνιστικής

Ο Ντίνος Μήτογλου με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Ντίνος Μήτογλου με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο PHOTO CREDITS: OLIMPIA MILANO

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (26/11) με άλλες τέσσερις αναμετρήσεις για την 12η αγωνιστική. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (26/11) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ερυθρός Αστέρας - Ούνικς Καζάν (20:00, Novasports 5)

Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Βελιγραδίου παραμένει ο Άαρον Γουάιτ μετά από τον τραυματισμό του.
Αβέβαιη η συμμετοχή του Βορντσέβιτς για την Ούνικς που δεν αγωνίστηκε στη 10η και 11η αγωνιστική.

Μονακό - Βιλερμπάν (21:00)

Για τη Βιλερμπάν, ο Μάρκος Νάιτ και ο Ντίλαν Οσετκόφσκι δεν θα αγωνιστούν καθώς βρίσκονται στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, ενώ και ο Μόργκαν παραμένει εκτός δράσης. Επιπλέον Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά θα χάσει μερικές εβδομάδες ακόμα με τραυματισμό ενώ εκτός για μερικούς ακόμα μήνες παραμένει ο Ντέβιντ Λάιτι με πρόβλημα στο χέρι. Τέλος ο Αντουάν Ντιό είναι εκτός με πρόβλημα στην κνήμη, ενώ ο Λακόμπ απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα.
Χωρίς προβλήματα η Μονακό.

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός (21:30, Novasports Prime)

Για την Αρμάνι Μιλάνο εκτός παραμένει ο Ντίνος Μήτογλου που χειρουργήθηκε στο πόδι, ενώ και ο Πολ Μπιλίγκα θα απουσιάσει με τραυματισμό στο κεφάλι. Ο Μορασκίνι παραμένει τιμωρημένος.
Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός.

Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις (22:00, Novasports 5)

Για ακόμα μία αγωνιστική ο Νικ Καλάθης δεν θα ενισχύσει την Μπαρτσελόνα, το ίδιο και ο Κόρι Χίγκινς. Εκτός παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Άλεξ Αμπρίνες.
Για τη Ζάλγκιρις, ο Ζοφρέ Λοβέρν δεν θα είναι διαθέσιμος μέχρι τέλη Γενάρη λόγω του χειρουργείου που έκανε στον ώμο, ενώ και ο αρχηγός, Παούλιους Γιανκούνας θα μείνει εκτός. Ο Νιλς Γκιφάι βρίσκεται στο πρωτόκολλο του κορονοϊού ενώ ο Ραμπσταβίτσιους παραμένει στα πιτς με τραυματισμό στο γόνατο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ