EUROLEAGUE

EuroLeague: Συνάντηση των 13 μετόχων στην Βαρκελώνη

Ο Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξη Τύπου της EuroLeague
Ο Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξη Τύπου της EuroLeague EUROKINISSI

Οι 13 ομάδες-μέτοχοι της EuroLeague θα συναντηθούν σήμερα (18/10) στην Βαρκελώνη με τον εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την διοργάνωση.

Στην Βαρκελώνη βρίσκονται εκπρόσωποι των 13 ομάδων-μετόχων της EuroLeague, προκειμένου να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ με τον Τζόρντι Μπερτομέου για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την διοργάνωση.

Τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, ο τζένεραλ μάνατζερ, Βασίλης Παρθενόπουλος, καιο διευθυντής λειτουργίας, Σταύρος Ντίνος, ενώ τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, με τον τζένεραλ μάνατζερ, Νίκο Λεπενιώτη, σε μία συνάντηση όπου θα συζητηθούν οικονομικά ζητήματα και θέματα που αφορούν την διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι 13 ομάδες-μέτοχοι της διοργάνωσης είναι οι εξής: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ, Αναντολου Εφές, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια, Ζάλγκιρις, Βιλερμπάν και Μπάγερν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ