EUROLEAGUE

EuroLeague: Συνάντηση κορυφής στο Ντουμπάι με τις ομάδες - μετόχους και υποψήφιους επενδυτές το πρωί της Τρίτης

EUROLEAGUE 2021-2022 /  / FINAL-4 /  /  -
EUROLEAGUE 2021-2022 / / FINAL-4 / / - EUROKINISSI SPORTS

Οι δεκατρείς (13) ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague Basketball θα καθίσουν στο τραπέζι την Τρίτη 11 Οκτωβρίου με επενδυτές από το Ντουμπάι για να συζητήσουν τις προτάσεις που τους έχουν κατατεθεί για το Final Four, τη Dubai Basketball και τη χορηγία - μαμούθ στη διοργάνωση.

Η EuroLeague Basketball ψάχνει τρόπους για να επεκταθεί αγωνιστικά και οικονομικά, με στόχο να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να βάλει έξτρα χρήματα στα ταμεία των ομάδων της. Προς αυτή την κατεύθυνση, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συνάντηση κορυφής ανάμεσα στους εκπροσώπους των δεκατριών (13) ομάδων - μετόχων της διοργάνωσης και τους υποψήφιους επενδυτές, οι οποίοι έχουν βάλει στο τραπέζι μια σειρά από θέματα.

Τα κορυφαία εξ αυτών; Η Dubai Basketball (ομάδα του Ντουμπάι με δυνατότητα συμμετοχής στην EuroLeague), η τριετής διεξαγωγή του Final Four στο Ντουμπάι (από το 2024 έως το 2026) και μία τεράστια χορηγία, που θα αυξήσει κατακόρυφα τα έσοδα της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Λεπενιώτης (General Manager) από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Βασίλης Παρθενόπουλος (Πρόεδρος) και Σταύρος Ντίνος (Γενικός Διευθυντής) από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται ήδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ως οι εκπρόσωποι των δύο μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων.

Παρεμπιπτόντως, σε ό,τι αφορά στο Final Four του 2023, το Κάουνας είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί έχοντας καταθέσει την σχετική υποψηφιότητα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ