EUROLEAGUE

EuroLeague: Πρόκριση στο Final Four ή παράταση αγωνίας σε Αγία Πετρούπολη και Μόναχο

Ο Γουίλ Τόμας έτοιμος να καρφώσει την μπάλα σε αγώνα της Ζενίτ στην EuroLeague
Ο Γουίλ Τόμας έτοιμος να καρφώσει την μπάλα BC ZENIT ST. PETERSBURG

Σε Αγία Πετρούπολη και Μόναχο στρέφεται η προσοχή για τα playoffs της EuroLeague, με την Μπαρτσελόνα και την Αρμάνι Μιλάνο να έχουν τη δυνατότητα πρόκρισης στο Final Four. Δεύτερος τελικός στο EuroCup ανάμεσα σε Ούνικς Καζάν και Μονακό.

Το παράδειγμα της Ρεάλ Μαδρίτης, που οδήγησε τη σειρά με την Αναντολού Εφές σε Game 5, θέλουν να ακολουθήσουν την Παρασκευή 30 Απριλίου η Ζενίτ και η Μπάγερν. Οι δύο ομάδες παίζουν στο γήπεδό τους απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα, γνωρίζοντας πως ενδεχόμενη ήττα θα γράψει τον επίλογο στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final Four της Κολωνίας.

Στη Sibur Arena, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει να κλείσει καλύτερα το παιχνίδι σε σχέση με το Game 3 και να ισοφαρίσει τη σειρά (2-2), έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της πως στη διάρκεια των playoffs απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει την Μπαρτσελόνα επί ισπανικού εδάφους.

Το αυτό θέλει να πετύχει κι η Μπάγερν. Ο γερμανικός σύλλογος σημείωσε προ διημέρου την πρώτη νίκη της ιστορίας του σε playoffs της EuroLeague, όντας πολύ ανταγωνιστικός απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο μέχρι στιγμής. Η πίεση βρίσκεται μεν στη γερμανική πλευρά, οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι έχουν μετατρέψει όμως το Audi Dome σε μια έδρα που... λυγίζει τον αντίπαλο τη φετινή σεζόν.

ΣΤΕΨΗ Ή ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

Νωρίτερα, στις 19:00, η Ούνικς Καζάν φιλοξενεί τη Μονακό στον δεύτερο τελικό του EuroCup. Πριν από τρία βράδια, η γαλλική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα επιθετικά ριμπάουντ και τα λάθη του Τζόρνταν Θίοντορ στο τελευταίο λεπτό για να επικρατήσει (89-87) και να κάνει το πρώτο βήμα προς την στέψη. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη είναι μεν με την πλάτη στον τοίχο (ήττα σημαίνει απώλεια του τίτλου), έχουν αποδείξει πολλάκις όμως τη φετινή σεζόν πως στο πιο κρίσιμο σημείο, κάνουν τη δουλειά. Στόχος για τους πράσινους από το Καζάν η νίκη που θα δώσει παράταση στην αγωνία για το τρόπαιο και θα οδηγήσει τους τελικούς σε Game 3, τη Δευτέρα 3 Μαΐου.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

Ούνικς Καζάν - Μονακό (19:00) - Novasports 3HD

Ζενίτ - Μπαρτσελόνα (20:00) - Novasports 4HD

Μπάγερν - Αρμάνι Μιλάνο (21:45) - Novasports 1HD

Photo Credits: BC Zenit St. Petersburg

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΖΕΝΙΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ