EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Οκόμπο νίκησε τον Φαλ στα σημεία για το MVP

EuroLeague: Ο Οκόμπο νίκησε τον Φαλ στα σημεία για το MVP
MONACO BASKET

Ο Μουστάφα Φαλ έκανε θραύση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο τίτλος του MVP της 16ης αγωνιστικής κατέληξε σε έναν συμπατριώτη του. Ο λόγος για τον Έλι Οκόμπο.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Μουστάφα Φαλ εξελίχθηκε σε πολιορκητικό κριό. Από νωρίς άφησε το στίγμα του, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 19 πόντους (με 9/10 δίποντα και 1/2 βολές), 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 λάθος και 1 μπλοκ. Αριθμοί που του έδωσαν τους 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague.

Παρόλ' αυτά, ο τίτλος του πολυτιμότερου της 16ης αγωνιστικής δεν κατέληξε σε αυτό, αλλά σε έναν συμπατριώτη του. Ο λόγος για τον Έλι Οκόμπο, ο οποίος ήταν επίσης πληθωρικός στη δύσκολη νίκη της Μονακό επί της Ζάλγκιρις.

Ο αριστερόχειρας γκαρντ έμεινε στο παρκέ για 30'21'' και έκανε τη διαφορά, έχοντας 22 πόντους (με 3/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 10/11 βολές), 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος. Οι 35 βαθμοί που είχε στο σύστημα αξιολόγησης λοιπόν ήταν αυτοί που τον έχρισαν ως τον κορυφαίο αυτού του αγωνιστικού διημέρου στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ