EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Ντουέιν Μπέικον και η δεξαμενή των free agents της διοργάνωσης

EuroLeague: Ο Ντουέιν Μπέικον και η δεξαμενή των free agents της διοργάνωσης
INTIME SPORTS

Η σεζόν στην EuroLeague έχει ξεκινήσει, αλλά υπάρχουν ακόμη παίκτες με προϋπηρεσία στη διοργάνωση που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά. Ο Ντουέιν Μπέικον ο τελευταίος που μπήκε στη λίστα. Διαβάστε αναλυτικά στο SPORT24.

Η EuroLeague επέστρεψε στην καθημερινότητα του κοινού πριν από μερικές ημέρες, ανοίγοντας αυλαία την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου. Οι ομάδες της διοργάνωσης ξεκίνησαν τον φετινό μαραθώνιο, έχοντας δημιουργήσει την τελική εικόνα του έμψυχου δυναμικού τους.

Κάποιες βέβαια, όπως ο Παναθηναϊκός, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, συνεχίζουν να ψάχνουν την αγορά για να καλύψουν τα κενά που αντιλήφθηκαν ότι υπάρχουν, μετά από το πέρας της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι βέβαια η πλέον ενεργή στην αγορά, αφού ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Ντέρικ Γουίλιαμς στη θέση "4" λογίζεται ως κομβικός για την ομαλή λειτουργία του συνόλου και του rotation.

Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να περιμένει τον Φακούντο Καμπάσο για να κλείσει στην περιφέρεια, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν αποκλείεται να κινηθεί γι ακόμη έναν παίκτη που θα μπορεί να πάρει χρόνο στο "2" και το "3" στη διάρκεια της σεζόν -ως εξέλιξη της αμφισβήτησης που καταγράφηκε από το Walla!Sport για τον Όστιν Χόλινς.

Όπως και να έχει, οι ομάδες της EuroLeague δεν είναι οι μοναδικές που ψάχνονται. Βλέπετε, αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη αφορά στους παίκτες που βρέθηκαν πέρσι στη διοργάνωση και παραμένουν δίχως ομάδα.

Κι όπως θα δείτε, δεν είναι λίγοι. Κάποιοι εξ αυτών με την ικανότητα να αλλάξουν την ιστορία της ομάδας που θα τους εμπιστευτεί, κάποιοι άλλοι περισσότερο για βοηθητικό ρόλο. Εξαρτάται τι χρειάζεται και τι ψάχνει κανείς.

Η ουσία είναι πως παίκτες όπως ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο Ντουέιν Μπέικον, ο Τζέφρι Τέιλορ, ο Κρις Σίνγκλετον και ο Τζέιμς Γκιστ δεν είναι αμελητέες ποσότητες. Το κάθε άλλο...

Από τη μία η εμπειρία και το championship material κι από την άλλη η δεδομένη ποιότητα που κουβαλούν οι περισσότεροι εξ αυτών, τους καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικές περιπτώσεις. Αρκεί βέβαια η οποιαδήποτε πρόταση να συνοδευτεί από το κατάλληλο ποσό.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ο Ντουέιν Μπέικον, ο Κρις Σίνγκλετον και ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι game changers για κάθε ομάδα που θέλει να να ανέβει επίπεδο και να εξελιχθεί σε μνηστήρα της πρόκρισης στο Final Four.

Το SPORT24 συγκέντρωσε, λοιπόν, τους free agents της EuroLeague, αυτούς που συμμετείχαν πέρσι (άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο) στη διοργάνωση και παραμένουν διαθέσιμοι στην αγορά, δίχως ομάδα.

Αναλυτικά οι επιλογές:

  • PG: Στέφαν Γιόβιτς, Μάλκολμ Ντιλέινι.
  • SG: Τρόι Ντάνιελς, Ο Τζέι Μέιγιο.
  • SF: Ντουέιν Μπέικον, Τζέφρι Τέιλορ.
  • PF: Κρις Σίνγκλετον, Κουίνσι Έισι, Ντανίλο Μπάρτελ, Οκάρο Γουάιτ.
  • C: Τζέιμς Γκιστ, Τζέρεμι Έβανς.
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ