EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Νίκολα Μίροτιτς MVP της σεζόν 2021/22

EuroLeague: Ο Νίκολα Μίροτιτς MVP της σεζόν 2021/22
PRINTSCREEN

Ο Νίκολα Μίροτιτς αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2021/22 στην EuroLeague χάρη στην εξαιρετική σεζόν που είχε με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι ο MVP της σεζόν 2021/22 της EuroLeague. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα κατέκτησε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο βραβείο, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Βασίλιε Μίτσιτς. Τον Μίροτιτς βράβευσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Την φετινή σεζόν ο Μίροτιτς είχε 16.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 65.6% στα σουτ, 45.5% στα τρίποντα και 87.5% στις βολές σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague συμπεριλήφθηκαν οι Μάικ Τζέιμς, Σέιν Λάρκιν, Σάσα Βεζένκοβ, Νίκολα Μίροτιτς και Έντι Ταβάρες, ενώ στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν οι Κώστας Σλούκας, Βασίλια Μίτσιτς, Σαβόν Σιλντς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς και Γιώργος Παπαγιάννης.

Προπονητής της χρονιάς στην ίδια τελετή ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ το βραβείο για την "Magic Moment" της χρονιάς πήγε στον Κώστα Σλούκα για το νικητήριο buzzer-beater τρίποντο στον αγώνα με την Αναντολού Εφές.

Αμυντικός της χρονιάς είχε αναδειχθεί πριν από μερικές εβδομάδες ο Κάιλ Χάινς της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ το βραβείο του "Rising Star" κατέληξε στα χέρια του Ρόκας Γιοκουμπάιτις.

Το SPORT24 στο Final Four στο Βελιγράδι

Το SPORT24 “κατεβάζει” την δική του μπασκετική 5άδα στο Final Four 2022! Π. Διαμαντόπουλος, Σ. Καβαλιεράτος, Β.Σκουντής, Γ. Φιλέρης και Χ. Σταύρου βρίσκονται στο Βελιγράδι και είναι έτοιμοι να μεταδώσουν τον παλμό και όλα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας του Ολυμπιακού από την Stark Arena!

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο κανάλι στο Youtube για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία στιγμή!

TAGS EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR EUROLEAGUE FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR 2022 FINAL FOUR FINAL 4 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ