EUROLEAGUE

EuroLeague: Με τάπα Βεζένκοβ, κάρφωμα Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο το Top-10 της 5ης αγωνιστικής

EuroLeague: Με τάπα Βεζένκοβ, κάρφωμα Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο το Top-10 της 5ης αγωνιστικής

Η αυτοκρατορική τάπα του Σάσα Βεζένκοβ στον Ούκοφ αλλά και τα εντυπωσιακά καρφώματα των Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο, ήταν από τις φάσεις που ξεχώρισαν και βρέθηκαν στο Top-10 της 5ης αγωνιστικής στη EuroLeague.

Η 5η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώθηκε και τα είχε όλα. Εντυπωσιακά καρφώματα, αυτοκρατορικά κοψίματα, μεγάλα τρίποντα και σπουδαίες αναμετρήσεις. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προσπάθησαν αλλά ηττήθηκαν από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι αντίστοιχα. Οι δύο αιώνιοι όμως προσέφεραν όμορφο θέαμα και φάσεις που βρήκαν τη θέση τους στο Top-10 της 5ης αγωνιστική, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο φυσικά να μην λείπει από αυτό.

Ο Σάσα Βεζένκοβ είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" στον Ούκοφ όταν και προσπάθησε να καρφώσει στον αιφνιδιασμό έπειτα από πάσα baseball πάσα του Φογκτμαν και βρέθηκε στο νούμερο οκτώ του Top-10. Πέντε θέσεις πιο πάνω, στο νούμερο 3 βρέθηκε το εντυπωσιακό κάρφωμα του Παπαγιάννη έπειτα από έξοχη πάσα του Φέρελ.

Τέλος ο Κώστα Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να λείπει από το Top-10 καθώς όπως πάντα πρόσφερε πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακά καρφώματα και έκλεισε τη θέση του στο Νο2. Στην κορυφή βρέθηκε η σούπερ πάσα του Ροντρίγκεθ στον Χάινς που ολοκληρώθηκε με ένα εύκολο κάρφωμα του Αμερικανού.

Δείτε το Top-10:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ