EUROLEAGUE

EuroLeague: Η θετική πρωτιά του Βεζένκοβ και η αρνητική του Καλάθη

Ο Σάσα Βεζένκοβ σε στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού στη EuroLeague 2020/21
Ο Σάσα Βεζένκοβ σε στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού στη EuroLeague 2020/21 EUROKINISSI

Πρώτος στην κανονική περίοδο της EuroLeague σε θετική μεταβολή αξίας στο Fantasy Challenge ο Σάσα Βεζένκοβ, τη μεγαλύτερη αρνητική είχε ο Νικ Καλάθης (PHOTOS).

Ο μαραθώνιος της κανονικής περιόδου της EuroLeague ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, τα playoffs ξεκινούν την Τρίτη (20/4) και η EuroLeague μπαίνει στην τελική της ευθεία. Οι 18 ομάδες πήραν αυτό που άξιζαν μετά από τις 34 αγωνιστικές της regular season, με τον Σάσα Βεζένκοβ και τον Νικ Καλάθη να πρωταγωνιστούν, ο πρώτος θετικά, ο δεύτερος αρνητικά, σε μια ιδιαίτερη κατηγορία. Αυτή των μεταβολών των τιμών τους στο Fantasy Challenge της διοργάνωσης!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Basketstories, ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε τη μεγαλύτερη θετική μεταβολή από κάθε άλλο παίκτη της EuroLeague. Ξεκίνησε τη σεζόν (στο φινάλε της πρώτης αγωνιστικής) με αξία 0.87 και την ολοκλήρωσε με αξία 2.87, με αυτές τις δύο μονάδες να συνιστούν την κορυφαία επίδοση της περιόδου. Ο Τζόρνταν Μίκι (+1.97), ο Ακίλε Πολονάρα (+1.81), ο Γιαν Βέσελι (+1.27) κι ο Γιόχαν Φόγκτμαν (+1.14) συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.

EuroLeague: Η θετική πρωτιά του Βεζένκοβ και η αρνητική του Καλάθη

Από την άλλη, ο Νικ Καλάθης είχε τη μεγαλύτερη αρνητική μεταβολή. Ξεκίνησε τη σεζόν με τιμή 1.98 και την ολοκλήρωσε στο 0.83 (-1.15), με τον Ρούντι Φερνάντεθ (-0.97), τον Πολ Λακόμπ (-0.88), τον Άαρον Χάρισον (-0.88) και τον Τζουάν Τζόνσον (-0.86) να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Γιουλ, Γουίλμπεκιν, Σπανούλης βρίσκονται επίσης στην 20άδα με τους αθλητές που είχαν σημαντική μεταβολή προς τα κάτω.

EuroLeague: Η θετική πρωτιά του Βεζένκοβ και η αρνητική του Καλάθη

Το EuroLeague Fantasy Challenge είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κάθε χρήστης έχει 10 μονάδες στη διάθεσή του για να επιλέξει οκτώ παίκτες και να βαθμολογηθεί σύμφωνα με την αξιολόγησή τους (ranking) ανά αγωνιστική. Προφανώς κάποιες τιμές στην έναρξη της περιόδου διαφέρουν από την πραγματική εικόνα κάθε αθλητή, κάποιοι είναι υπερτιμημένοι, κάποιοι υποτιμημένοι, σίγουρα όμως η μεταβολές του Σάσα Βεζένκοβ και του Νικ Καλάθη είναι εντυπωσιακές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ