ΠΑΡΤΙΖΑΝ

EuroLeague: Η Παρτίζαν δημοσίευσε τη φωτογραφία οπαδού που έφτυσε τον διαιτητή με την Μπασκόνια και καταθέτει μήνυση εναντίον του

EuroLeague: Η Παρτίζαν δημοσίευσε τη φωτογραφία οπαδού που έφτυσε τον διαιτητή με την Μπασκόνια και καταθέτει μήνυση εναντίον του
PRINTSCREEN

Τον δια βίου αποκλεισμό από το γήπεδο και την κατάθεση μήνυση αποφάσισε η διοίκηση της Παρτίζαν για τον οπαδό που ταυτοποιήθηκε ως αυτός έφτυσε διαιτητή του αγώνα με την Μπασκόνια.

Ο εντός έδρας αγώνας της Παρτίζαν με την Μπασκόνια είχε ολοκληρωθεί με 83-65 και το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Παρόλα αυτά ένα συμβάν είχε αμαυρώσει την προσπάθεια των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς ένας θεατής είχε φτύσει έναν εκ των διαιτητών προκαλώντας πρόβλημα στο σέρβικο κλαμπ. Ακολούθησε μάλιστα η επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ από τον αθλητικό δικαστή.

Αν και μεσολάβησαν δύο εβδομάδες από το τότε, η Παρτίζαν ενημέρωσε ότι μετά από τις σχετικές διαδικασίες και τη συνδρομή της αστυνομίας εντόπισε τον δράστη προκειμένου να υποστεί τις συνέπειες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο οπαδός, του οποίου τα αρχικά και η φωτογραφία δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, θα αποβληθεί δια παντός από το γήπεδο και ταυτόχρονα θα μηνυθεί για τη συμπεριφορά του έτσι ώστε να καταβάλει όχι μόνο το ποσό της ποινής αλλά και επιπλέον χρήματα για τη ζημιά που προκάλεσε στην εικόνα του κλαμπ.

Η Παρτίζαν μίλησε για μηδενική ανοχή και ζήτησε την υποστήριξη όλων των οπαδών προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά στην έδρα της.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ