EUROLEAGUE

EuroLeague: Η Μπαρτσελόνα περιμένει την Μπάγερν στο Game 5 με έπαθλο την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου

EuroLeague: Η Μπαρτσελόνα περιμένει την Μπάγερν στο Game 5 με έπαθλο την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου
PHOTO CREDITS: BARCA BASKET

Το τρίτο εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου κρίνεται σήμερα (3/5), με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Μπάγερν (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 5 της σειράς.

Τα ψέματα τελείωσαν πλέον στην σειρά της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν. Οι Καταλανοί υποδέχονται τους Γερμανούς (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 5 της σειράς, με το έπαθλο του νικητή να είναι η πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Με την σειρά στο 2-2, αμφότεροι οι αντίπαλοι αναμένεται να δώσουν ό,τι έχουν για να πάρουν το τρίτο εισιτήριο, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, αφού οι Καταλανοί έχουν ανακοινώσει sold out. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν στο Final Four είναι ήδη γνωστές (Ρεάλ και Αναντολού Εφές), ενώ το τέταρτο εισιτήριο θα κριθεί αύριο (4/5), στον αγώνα Ολυμπιακός - Μονακό (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24).

Ανδόρα και Μπούρσασπορ για μία θέση στον τελικό

Το σημερινό (3/5) πρόγραμμα περιλαμβάνει και έναν αγώνα για το EuroCup. Όχι οποιονδήποτε αγώνα μάλιστα, αλλά τον πρώτο ημιτελικό, όπου κοντράρονται οι δύο... σταχτοπούτες της διοργάνωσης, με την Ανδόρα να υποδέχεται την Μπουρσασπορ (21:00), με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό.

Ο δεύτερος ημιτελικός του EuroCup θα διεξαχθεί αύριο (4/5), με την Βαλένθια να υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια (21:30).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ