EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

EuroLeague Γυναικών: Με Μονπελιέ ο Ολυμπιακός

EuroLeague Γυναικών: Με Μονπελιέ ο Ολυμπιακός
FIBA

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μονπελιέ στην προκριματική φάση της EuroLeague Γυναικών, στην προσπάθειά του να προκριθεί στην φάση των ομίλων για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Η Μονπελιέ είναι το εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί στην φάση των ομίλων της EuroLeague Γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Οι "ερυθρόλευκες" κληρώθηκαν με την ισχυρή γαλλική ομάδα, ενώ υπενθυμίζεται ότι μπορούσαν να κληρωθούν είτε με τη Μονπελιέ, είτε με τη Βενέτσια. Την κλήρωση έκανε η άλλοτε μπασκετμπολίστρια, Ζωή Δημητράκου. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Ελλάδα στις 25 Σεπτεμβρίου, με την ρεβάνς να διεξάγεται στην Γαλλία, αφού η Μονπελιέ έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί, τότε θα τοποθετηθεί στον 2ο Όμιλο της EuroLeague Γυνακών, μαζί με την Βιλερμπάν (Γαλλία), την Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), την Σόπρον (Ουγγαρία), την Σχίο (Ιταλία), την Τζιρόνα (Ισπανία). την Ντιναμό Κουρσκ (Ρωσία) το νικητή του ζευγαριού Μπότας (Τουρκία)/ Αρκα Γκντίνια (Πολωνία)

Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί, τότε θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στο EuroCup, όπου θα τοποθετηθεί στον 7ο Ομιλο, μαζί με τη Ναμούρ (Βέλγιο), την Τσέγκλεγκ (Ουγγαρία) και την Βαλένθια (Ισπανία).

«Kαι οι δύο ομάδες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας ήταν εξ’ αρχής δύσκολες, όπως δύσκολη ήταν και η περσινή κλήρωση με την TS Wisla Krakow. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε τον ίδιο βασικό κορμό σε σχέση με την περσινή περίοδο και νέες προσθήκες που θα μας βοηθήσουν πολύ. Θεωρώ λοιπόν ότι στις 25 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη για να αντιμετωπίσει την BLMA. Πρόκειται πάντως για ένα πολύ καλό σύνολο, στο οποίο τρεις παίκτριές του αγωνίζονται στο WNBA, γεγονός που δείχνει τη δυναμική του. Από εκεί και πέρα οι αθλήτριές μου έδειξαν και πέρσι ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το επίπεδο και το έκαναν σε μεγάλο βαθμό και στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Είμαστε πιο έμπειροι μετά την χρονιά που πέρασε και ταυτόχρονα αισιόδοξοι ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Παντελάκης.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ