EUROLEAGUE

EuroLeague: Δικαίωμα των προπονητών για ένα challenge, αλλαγές και στο Instant Replay

Μπαρτζώκας και Ιτούδης από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ για τη Euroleague
Μπαρτζώκας και Ιτούδης από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ για τη Euroleague EUROKINISSI

Η EuroLeague αποφάσισε ορισμένες αλλαγές αναφορικά με τους κανόνες των αγώνων της διοργάνωσης δίνοντας στους προπονητές ένα δικαίωμα για challenge και αλλάζοντας κάποιες λεπτομέρειες στο Instant Replay.

Σε συνάντηση που έγινε στην Βαρκελώνη, το Δ.Σ των μετόχων της EuroLeague πέρα από τις αποφάσεις που πήρε αναφορικά με το μπάτζετ των ομάδων αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, αποφάσισε να κάνει και ορισμένες αλλαγές στο Instant Replay και να δώσει παράλληλα στους προπονητές των ομάδων το προνόμιο του ενός challenge.

  • Πιο συγκεκριμένα, οι προπονητές των ομάδων πλέον θα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ένα challenge ανά αγώνα προκειμένου οι διαιτητές να εξετάσουν κάποια φάση.
  • Επιπλέον όσο αφορά το Instant Replay, οποιαδήποτε διακοπή θα χρειαστεί να γίνει για να εξεταστεί ένα καλάθι, θα γίνεται στο επόμενο τάιμ άουτ ή στο τέλος της περιόδου με στόχο να μειωθούν οι διακοπές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εξαίρεση θα είναι τα δύο τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας και η παράταση.
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ