EUROLEAGUE

EuroLeague: Χάνει έδαφος η Κωνσταντινούπολη για το Final Four του 2023

EuroLeague: Χάνει έδαφος η Κωνσταντινούπολη για το Final Four του 2023
INTIME SPORTS

Η Κωνσταντινούπολη ήταν το φαβορί για την διοργάνωση του Final Four της EuroLeague για το 2023, φαίνεται όμως πως υποχωρεί και άλλες πόλεις μπαίνουν στη διεκδίκηση για το χρίσμα.

Η Τουρκία και η Κωνσταντινούπολη παρουσιάζονταν ως τα φαβορί για την ανάληψη του Final Four της EuroLeague για το 2023, περιμένοντας τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της φετινής διοργάνωσης και τον νέο πρωταθλητή.

Η υποψηφιότητα ωστόσο της γειτονικής χώρας φαίνεται πως κάνει πίσω βήματα, καθώς πλέον εξετάζονται άλλες περιπτώσεις και άλλα γήπεδα για το χρίσμα.

Στο τραπέζι έχει πέσει και το Κάουνας στη Λιθουανία αλλά και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Βελιγράδι (η πόλη που διεξήχθη το Final Four του 2022) στη Σερβία, μαζί με την Κολωνία (που είχε αναλάβει την διεξαγωγή του Final Four του 2022 ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε) ή το Βερολίνο στη Γερμανία.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση αναφορικά με το θέμα, ωστόσο η διαφορά συγκριτικά με τις άλλες χρονιές είναι πως αυτή τη φορά εκείνοι που θα αποφασίσουν για την έδρα του Final Four είναι οι 13 μέτοχοι, ενώ μέχρι πρότινος ο Τζόρντι Μπερτομέου ήταν εκείνος που έπαιρνε την απόφαση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ