EUROCUP

EuroCup: Τα ζευγάρια στους "8"

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Παρτίζαν θα βρεθεί στον δρόμο της Ούνικς Καζάν των Δημήτρη Πρίφτη/Κώστα Καϊμακόγλου στους "8" του EuroCup. Τα ζευγάρια της οκτάδας.

Με τον Γιακουμπά Ουαταρά (22 πόντοι) και τον Ντι Μποστ (20 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ) να κάνουν σπουδαία δουλειά στο μπροστινό μέρος του παρκέ, η Μονακό κέρδισε εύκολα την Ούνικς Καζάν (85-60) και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη (ο Κώστας Καϊμακόγλου ειχε 2 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 6'21'' συμμετοχής) περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, όπερ και σημαίνει πως στους "8" θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν του Αντρέα Τρινκιέρι, που φέτος θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο και να επιστρέψει στην EuroLeague μέσω της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Ο Προμηθέας είχε μάθει από την Τρίτη 3 Μαρτίου τον αντίπαλό του για την οκτάδα, ενώ αυτό που εκκρεμεί είναι να παιχτεί το παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με την Νταρουσάφακα το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαρτίου στο Βελιγράδι για να ολοκληρωθεί το παζλ των προημιτελικών. Ο νικητής θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο, για να αντιμετωπίσει τη Μονακό στα playoffs.

Τα ζευγάρια στους "8"

Παρτίζαν - Ούνικς Καζάν

Προμηθέας Πάτρας - Τόφας

Μονακό - Βίρτους Μπολόνια/Νταρουσάφακα

Ουνικάχα Μάλαγα - Βενέτσια

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ