ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

EuroBasket 2025: Ο Τι Τζέι Σορτς είναι ο νέος νατουραλιζέ της Βόρειας Μακεδονίας

EuroBasket 2025: Ο Τι Τζέι Σορτς είναι ο νέος νατουραλιζέ της Βόρειας Μακεδονίας
INTIME SPORTS

Τη φανέλα της εθνικής της Βόρειας Μακεδονίας θα φορέσει ο Τι Τζέι Σορτς, αγωνιζόμενος ως νατουραλιζέ. Ο 25χρονος γκαρντ της Βόννης θα γίνει έτσι ο ενδέκατος Αμερικανός που θα αγωνιστεί για τη βαλκανική χώρα.

Ο Τι Τζέι Σορτς είναι ο νέος Αμερικανός που θα αγωνιστεί ως νατουραλιζέ με την εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας, αρχής γενομένης από τα προ-προκριματικά παράθυρα του Νοεμβρίου για το EuroBasket 2025, στα οποία θα η Βόρεια Μακεδονία θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία (10/10) και τη Δανία (13/10).

Ο 25χρονος βραχύσωμος (1.75μ) γκαρντ της Βόννης, ο οποίος πλήγωσε πρόσφατα την ΑΕΚ στο Basketball Champions League, μετράει κατά μέσο όρο 17 πόντους, 2 ριμπάουντ και 7 ασίστ στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ αντίστοιχα στο BCL έχει 26.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 7.7 τελικές πάσες στα πρώτα τρία παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Να σημειώσουμε ότι ο Σορτς θα γίνει ο ενδέκατος Αμερικανός που θα αγωνιστεί για τη Βόρεια Μακεδονία μετά τους Τζέικομπ Γουάιλι, Ρίτσαρντ Χέντρικς, Τζόρνταν Θίοντορ, Μπο ΜακΚάλεμπ, Μαρκίς Γκριν, Τζερεμάια Μακί, Ντάριους Γουάσινγκτον, Μάικ Γουίλκινσον, Ράιαν Στακ και Κένιον Τζόουνς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ