EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022, Ο Τζέρτζια άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία: "Δύο μήνες άκουγα για το 50-50, αλλά δεν ήταν έτσι"

EuroBasket 2022, Ο Τζέρτζια άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία: "Δύο μήνες άκουγα για το 50-50, αλλά δεν ήταν έτσι"
FIBA

Ο προπονητής του Βελγίου, Ντάριο Τζέρτζια, άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία του αγώνα με την Σλοβενία, αφού ανέφερε πως δεν υπήρχε.. ισότητα (σ.σ.: εννοούσε στα σφυρίγματα).

Το Βέλγιο έκανε ό,τι μπορούσε για να κυνηγήσει το θαύμα απέναντι στην Σλοβενία, έμεινε κοντά μέχρι τις αρχές της τέταρτης περιόδου, αλλά μετά από το 31' το καλάθι έγινε πιο μικρό, με αποτέλεσμα την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μετά από το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Βελγίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο πάλεψαν στο παιχνίδι με την παρέα του Λούκα Ντόντσιτς, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα για τη διαιτησία του αγώνα. Συγκεκριμένα, στην αρχική τοποθέτησή του, ο Ντάριο Τζέρτζια έκανε λόγο για την "ισότητα" που δεν είδε στη διάρκεια του αγώνα. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε, σε δεύτερο χρόνο, τι ακριβώς εννοούσε, απάντησε:

ομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ακούω για 50-50 εδώ και μήνες, δύο μήνες τώρα. Ότι όλα θα είναι δίκαια και ίδια για όλους. Αλλά δεν ήταν έτσι. Ας σταματήσουμε να λέμε ψέματα στους εαυτούς".

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ