EUROBASKET 2022

Eurobasket 2022: Ο Φράνκε πρόλαβε και μπήκε στη 12άδα της Ολλανδίας

Eurobasket 2022: Ο Φράνκε πρόλαβε και μπήκε στη 12άδα της Ολλανδίας
FIBA

Ο Μαουρίτσιο Μπουσκάγκλια ανακοίνωσε την αποστολή της Ολλανδίας για το Eurobasket 2022 που αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη (1/9). Κέρδισε τη μάχη με τον χρόνο ο Γιανίκ Φράνκε.

Ο Γιάνικ Φράνκε θα είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού του Eurobasket 2022. Ο νέος γκαρντ του ΠΑΟΚ είχε τραυματιστεί στο χέρι κατά τη διάρκεια του φιλικού προετοιμασίας με τη Γαλλία και αρχικά υπήρχαν σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ταξίδι στην Πράγα.

Λαμβάνοντας ωστόσο το πράσινο φως του ιατρικού επιτελείου άφησε εκτός τελικής 12άδας τον Μάρβιν Φέρφερς. Συνολικά στη 16η συμμετοχή των οράνιε στην τελική φάση της διοργάνωσης, ο Μαουρίτσιο Μπουσκάγκλια θα έχει μαζί του τους: Φράνκε, Χαρμς, Χάμικ, Ντε Γιονγκ (στην τελευταία εμφάνισή του με το εθνόσημο), Κεράζι, Κλουφ, Έντουαρντς, Όλαφ Σάφτεναρ, Ρέλαντ Σάφτεναρ, Κοκ, Γουίλιαμς και Ντε Φρίες.

Η Ολλανδία μετέχει στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, παρέα με τη Σερβία, την Τσεχία, την Πολωνία, τη Φινλανδία και το Ισραήλ. Εξ αρχής μοιάζε να είναι η πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ και μια πρόκριση στα νοκ άουτ του Βερολίνου θα μοιάζει με υπέρβαση.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ