EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Ο Εργκίν Αταμάν βλέπει Σερβία και Ελλάδα να ξεχωρίζουν

EuroBasket 2022: Ο Εργκίν Αταμάν βλέπει Σερβία και Ελλάδα να ξεχωρίζουν
FIBA

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για την Εθνική Ελλάδας ο Εργκίν Αταμάν, που θέλει να οδηγήσει την Τουρκία στο πρώτο της μετάλλιο μετά από 12 χρόνια.

Λίγες ημέρες πριν έρθει στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο τουρνουά Ακρόπολις για να αντιμετωπίσει και την Εθνική (19/8 στις 21:00), ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την προετοιμασία της Τουρκίας στον δρόμο προς το EuroBasket 2022 και ξεχώρισε ως φαβορί την Ελλάδα και τη Σερβία.

Ο back-to-back πρωταθλητής Ευρώπης με την Αναντολού Εφές εξήγησε πως "στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση στον όμιλο" και παραδέχθηκε πως "γνωρίζω ότι υπάρχουν προσδοκίες, καθώς μετά από το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, δεν έχουμε κατακτήσει άλλο". Ο Αταμάν ζήτησε εμπιστοσύνη στην ομάδα του, η οποία θα έχει τους Λάρκιν, Κορκμάζ, Οσμάν, Σενγκούν και έδειξε αισιόδοξος πως οι υποχρεώσεις της Τουρκίας θα ολοκληρωθούν στις 18/9.

Η Τουρκία συμμετέχει στον Α' όμιλο που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα και θα αντιμετωπίσει Μαυροβούνιο, Γεωργία, Ισπανία, Βουλγαρία και Βέλγιο.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ