ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εθνική Σερβίας: Χωρίς Μιλουτίνοβ η δωδεκάδα του Κοκόσκοφ για το Προολυμπιακό

Η Εθνική Σερβίας στο τουρνουά Ακρόπολις
Η Εθνική Σερβίας στο τουρνουά Ακρόπολις EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Ίγκορ Κοκόσκοφ ανακοίνωσε τους δώδεκα παίκτες που θα συμμετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά, με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.

Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοβ αλλά με τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Βασίλιε Μίτσιτς θα αγωνιστεί η Εθνική Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρουνά του Βελιγραδίου με στόχο το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει πλήρως το τραυματισμό του στον ώμο (είχε υποβληθεί σε επέμβαση και βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης) και θα χάσει την ευκαιρία να βοηθήσει τους Σέρβους στο Προολυμπιακό.

Ο Ίγκορ Κοκόσκοφ έκοψε στο τέλος και τους Μπράνκο Λάζιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς και Ντάλιμπορ Ίλιτς, ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς θα ενισχύσει κανονικά το σύνολο της Σερβίας.

Η Σερβία θα φιλοξενήσει στο Βελιγράδι το ένα από τα τέσσερα Προολυμπιακά τουρνουά και θα αντιμετωπίσει την Δομινικανή Δημοκρατία και τις Φιλιππίνες. Στον όμιλο με τον οποίο διασταυρώνεται, θα παίξουν η Ιταλία, η Σενεγάλη και το Πουέρτο Ρίκο.

Αναλυτικά η δωδεκάδα της Εθνικής Σερβίας:

Μίλος Τεόντοσιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Ντανίλο Αντζουσιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Ντέγιαν Νταβίντοβατς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ