EUROBASKET

Εθνική Παίδων: Ραντεβού με την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket U16

Εθνική Παίδων: Ραντεβού με την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket U16
FIBA

Την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Eurobasket U16 που φιλοξενείται στα Σκόπια διεκδικεί το απόγευμα της Τρίτης (16/8, 19:45, FIBA - The Basketball Channel) η Εθνική Παίδων.

Η σαρωτική πορεία της Εθνικής Παίδων στην πρώτη φάση του Eurobasket U16 θα έχει, λογικά, συνέχεια.

Έπειτα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και το 3/3 στον 4ο Όμιλο, το σύνολο του Βαγγέλη Ζιάγκου αντιμετωπίζει απόψε Τρίτη (16/8, 19:45, FIBA - The Basketball Channel) τη Λετονία στο πρώτο νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης και μπαίνοντας ως μεγάλο φαβορί στη μάχη έχει ως βασικό στόχο την πρόκριση στην οκτάδα.

Η αντίπαλος της Ελλάδας ολοκλήρωσε χωρίς νίκη την πρώτη φάση και συνυπολογίζοντας το τι έχει συμβεί ως τώρα δύσκολα θα γίνει επικίνδυνη στο παρκέ. Πάλεψε μεν δύο από τα τρία ματς, απέναντι σε Τουρκία και Ιταλία, αλλά με 34% ποσοστό ευστοχίας στην επίθεση και 23 λάθη ανά ματς δεν μοιάζει ικανή να γίνει το εμπόδιο που θα φρενάρει τους φοβερούς Παίδες.

Εφόσον η Εθνική περάσει στα προημιτελικά, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι της Σερβίας με το Ισραήλ. Οι όρλοβι είναι θεωρητικά το φαβορί, αλλά σε αυτές της ηλικίες τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα.

Τα οκτώ ζευγάρια όπως διασταυρώνονται

19:45 Τουρκία - Βόρεια Μακεδονία

22:00 Λιθουανία - Δανία

-------------

19:45 Ελλάδα - Λετονία

22:00 Σερβία - Ισραήλ

-------------

15:15 Γαλλία - Κροατία

17:30 Ιταλία - Μαυροβούνιο

-------------

15:15 Ισπανία - Πολωνία

17:30 Σλοβενία - Ολλανδία

TAGS EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ