ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ: Στα "Δύο Αοράκια" ο κρίσιμος αγώνας με την Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Τα "Δύο Αοράκια"
Τα "Δύο Αοράκια" INTIME

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με την Λετονία (11/11, 19:00) για τα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα διεξαχθεί στα "Δύο Αοράκια", σε ένα γήπεδο που γνωρίζουν καλά οι Έλληνες διεθνείς.

Τα "Δύο Αοράκια" θα φορέσουν ξανά τα γιορτινά τους τον προσεχή Νοέμβριο. Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, ο κρίσιμος αγώνας της Εθνικής Ανδρών με την Λετονία (11/11, 19:00) για τα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ηρακλείου Κρήτης, σε ένα γνώριμο μέρος για τους Έλληνες διεθνείς.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο αγώνας της Ελλάδας με την Λετονία ήταν προγραμματισμένος για τις 10 Νοεμβρίου. Η FIBA ωστόσο μετακίνησε κατά μία μέρα το παιχνίδι και έκανε σύμπτυξη του προγράμματος των παραθύρων του Νοεμβρίου κάνοντας άνοιγμα στην EuroLeague Basketball. Μετά από αυτή την κίνηση, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπορέσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού να ενισχύσουν την Εθνική κόντρα στους Λετονούς, αφού οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται στις 10 Νοεμβρίου την Παρτίζαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Ηράκλειο Κρήτης θα φιλοξενήσει για μία ακόμη φορά την Εθνική Ανδρών. Η κρίσιμη αναμέτρηση Ελλάδα-Λετονία για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου (19:00) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια».

Η φιλόξενη πόλη της Κρήτης έχει αγκαλιάσει την «επίσημη αγαπημένη» πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατη αναμέτρηση εκείνη απέναντι στη Γεωργία (81-69) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 στις 21 Φεβρουαρίου 2019.

Η Εθνική ομάδα καλεί και πάλι το κοινό κοντά της για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθούν από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 σε Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ