ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική μπάσκετ, Λιόλιος: "Τίποτα δεν σταματά εδώ, οι παίκτες ήταν μία παρέα όλο το διάστημα"

Εθνική μπάσκετ, Λιόλιος: "Τίποτα δεν σταματά εδώ, οι παίκτες ήταν μία παρέα όλο το διάστημα"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος στάθηκε για ακόμα μία φορά στο πλάι της Εθνικής και βρέθηκε στο Βερολίνο για τα νοκ άουτ παιχνίδια του EuroBasket. Παρά τον αποκλεισμό από την Γερμανία ο Λιόλιος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του γι αυτό που χτίζει η Εθνική ομάδα αλλά και για το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί μέσα σε αυτή.

Παράλληλα τόνισε πως ο κόσμος αγάπησε την γαλανόλευκη και πως το μέλλον είναι λαμπρό, παρά την απογοήτευση των Ελλήνων διεθνών για τον αποκλεισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Έτσι είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός. Μπορεί ένας λαός να ονειρεύεται και να μην έρχονται τα πράγματα όπως θες. Είδαμε ένα μεγάλο διάστημα από την αρχή με ένα εξαιρετικό κλίμα και τον κόσμο να αγκαλιάζει την Εθνική. Αυτή ήταν η δύναμη. Είδαμε ένα γήπεδο με 5000 Έλληνες να είναι στο πλευρό της ομάδας και μας δίνει να καταλάβουμε πως δεν σταματά τίποτα εδώ. Η ομάδα έχει δρόμο να διανύσει και όσο υπάρχει αγάπη από όλους μας δίνει δύναμη και ώθηση να πάμε μπροστά. Ένα ματς χάθηκε και πάμε μπροστά.

Οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι και δικαίως. Πίστεψαν πως η ομάδα μπορούσε να πάει μπροστά και δεν έγινε. Όλο το διάστημα ήταν μία παρέα και δέθηκαν πολύ μεταξύ τους. Ήταν συναισθηματικά δεμένοι με το όνειρο που είχαν φτιάξει στο μυαλό τους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ