ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική μπάσκετ: Η ανατριχιαστική ομιλία και το αρχηγικό respect του Παπανικολάου στους διεθνείς των "παραθύρων"

Εθνική μπάσκετ: Η ανατριχιαστική ομιλία και το αρχηγικό respect του Παπανικολάου στους διεθνείς των "παραθύρων"

Ο Κώστας Παπανικολάου ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όσα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδα όταν οι υπόλοιποι διεθνείς δεν μπορούν να βοηθήσουν την κοινή προσπάθεια.

Ένα τεράσιο προσωπικό ευχαριστώ βγήκε από το στόμα του Κώστα Παπανικολάου μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο και της νίκης που έστειλε την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Στο πανηγυρικό VIDEO που ανήρτησε η ΕΟΚ, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, παίρνοντας τον λόγο μετά τον κόουτς Ιτούδη και τον πρόεδρο Λιόλιο, ακούγεται να λέει μετά το 1'55'': "Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους σας. Όσοι έρχεστε στα παράθυρα καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να έχετε αυτή την πίεση. Του αν κερδίσετε "δεν έγινε και κάτι, η Εθνική κέρδισε, είναι φυσιολογικό" και του αν χάσετε να λένε "αυτά τα παιδιά δεν μπορούν". Είναι μεγάλη μαγκιά σας ότι έρχεστε και προσπαθείτε. Τα λέμε μόνο στους δημοσιογράφους, αλλά πρέπει κάποια στιγμή το ευχαριστώ να έρθει και από μας τους ίδιους. Από μέρους μου ενα μεγάλο respect. Σας ευχαριστούμε πραγματικά".

Στο φινάλε άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αποθεώνοντας τον 32χρονο φόργουορντ για τα όσα ανέφερε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ