ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Μπάσκετ: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φιλικό με Ισπανία στην Μαδρίτη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη διάρκεια του φιλικού Ελλάδα - Ισπανία | 9 Αυγούστου 2022
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη διάρκεια του φιλικού Ελλάδα - Ισπανία | 9 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί σήμερα (11/8) στο φιλικό της Εθνικής Ανδρών με την Ισπανία στην Μαδρίτη (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), αφού αποφασίστηκε να προστατευτεί λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών στο σημερινό (11/8) φιλικό με την Εθνική Ισπανίας (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής αποφάσισε να προστατεύσει τον "Greek Freak", καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί με δύο αγώνες σε διάστημα τριών ημερών, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ισπανοί ανακοίνωσαν χθες (10/8) sold out για το παιχνίδι, κάτι στο οποίο σίγουρα είχε παίξει ρόλο και η παρουσία του Γιάννη με την φανέλα της Εθνικής.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ για την απουσία του Γιάννη μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter:

Με τον Γιάννη πλέον εκτός αποστολής, η Ελλάδα θα παραταχθεί με 13 παίκτες κόντρα στους Ισπανούς.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ανδρών:
Γκαρντ: Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Φόργουορντ: Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Γιάννης Κουζέλογλου
Σέντερ: Κώστας Αντετοκούνμπο

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET EUROBASKET 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ