ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Εθνική Ισπανίας: Χωρίς Γιουλ κόντρα στην Εθνική Ανδρών, ανακοινώθηκαν τα πρώτα "κοψίματα"

Ο Σέρχιο Γιουλ με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας
Ο Σέρχιο Γιουλ με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας FIBA

Δίχως τον Σέρχιο Γιουλ θα παραταχθεί η εθνική Ισπανίας στο αυριανό (9/8) φιλικό με την Εθνική Ανδρών (19:00, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24), με τον Σέρχιο Σκαριόλο να ανακοινώνει παράλληλα τα πρώτα "κοψίματα".

Ο Σέρχιο Γιουλ αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα και δεν ταξίδεψε με την αποστολή της εθνικής Ισπανίας στην Ελλάδα για τον φιλικό αγώνα με την Εθνική Ανδρών (9/8, 19:00, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24), για τον οποίο έχουν ήδη πωληθεί 11.000 εισιτήρια.

Ο γκαρντ της Ρεάλ θα μείνει εκτός ομάδας μέχρι τις 10 Αυγούστου, κάτι που αυτόματα καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του και στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων, στην Ισπανία (11/8).

Παράλληλα, ο Σέρχιο Σκαριόλο ανακοίνωσε και τα πρώτα "κοψίματα" στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας. Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες που κόπηκαν ήταν οι Αλμπέρτο Ντίαζ, Τζόναθαν Μπαρέιρο, Μιγκέλ Σάλβο και Έκτορ Αλντερέτ.

Μετά από αυτά τα κοψίματα, οι παίκτες που πλέον έχουν απομείνει στην προετοιμασία της Ισπανίας είναι οι εξής: Αλμπέρτο Αμπάλντε, Ντάριο Μπριζουέλα, Λορέντζο Μπράουν, Κίνο Κολόμ, Χάιμε Φερνάντεθ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ούσμαν Γκαρούμπα, Φραν Γκέρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάμπι Λόπεζ-Αροστέγκι, Χουάν Νούνιεζ, Τζόελ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Σέμπαζ Σάιθ, Γιανκούμπα Σίμα, Σάντι Γιούστα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ