ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Τα συγχαρητήρια Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Καλαϊτζάκης σουτάρει στο Βέλγιο - Ελλάδα
Ο Καλαϊτζάκης σουτάρει στο Βέλγιο - Ελλάδα FIBA

Η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 μετά τη νίκη επί του Βελγίου, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και την ΚΑΕ ΑΕΚ να δίνουν τα συγχαρητήριά τους.

Δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης, η Ελλάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 με εκτός έδρας νίκη (72-70) επί του Βελγίου.

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ μετά τη λήξη του αγώνα με αναρτήσεις τους στο Τwitter έδωσαν συγχαρητήρια στην Επίσημη Αγαπημένη για τη μεγάλη πρόκριση.

"Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023!" ανέφεραν οι ερυθρόλευκοι.

"Συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023!" έγραψαν οι πράσινοι.

"Συγχαρητήρια ψυχάρες για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Μπορείτε πάντα τα υψηλότερα!" ανέφεραν οι κιτρινόμαυροι.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΕΣΑΚΕ: "Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, τους προπονητές, το υπόλοιπο επιτελείο της Εθνικής και την διοίκηση της ΕΟΚ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Η 'επίσημη αγαπημένη' έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανους τους Έλληνες φιλάθλους με την σημερινή (14/11) πρόκριση της και είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα είναι μπροστά!

Συγχαρητήρια σε όλους!".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ