ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η ενημέρωση της ΕΟΚ για την συνάντηση με τον Νικ Καλάθη και την δέσμευσή του να ενισχύει την ομάδα

Ο Νίκος Ζήσης, ο Νικ Καλάθης και ο Βαγγέλης Λιόλιος
Ο Νίκος Ζήσης, ο Νικ Καλάθης και ο Βαγγέλης Λιόλιος ΕΟΚ

Μία ημέρα μετά την επιβεβαίωση από πλευράς Νικ Καλάθη ότι θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 2022, η ΕΟΚ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής ότι υπήρξε συνάντηση των Βαγγέλη Λιόλιου και Νίκου Ζήση με τον Νικ Καλάθη, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία.

Ο Νικ Καλάθης δήλωσε χθες (1/4) ότι θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket 2022, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που ανέφερει ότι υπήρξε συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Νίκο Ζήση και η δέσμευση να φορέσει τα "γαλανόλευκα" έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Μία ημέρα αργότερα, ήρθε και η ενημέρωση από πλευράς ΕΟΚ.

Με μία σύντομη ανακοίνωση και μία φωτογραφία, η Ελληνική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε και αυτή με την σειρά της την συνάντηση των τριών ανδρών και την δέσμευση του γκαρντ της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τον Νικ Καλάθη επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε η Μπαρτσελόνα στην Αθήνα με την αφορμή του αγώνα της με τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και ο GM της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης.

Ήταν μία ακόμα δια ζώσης επαφή με διεθνή παίκτη που αγωνίζεται εκτός Ελλάδας, για να συζητηθεί από κοντά το πλάνο που υπάρχει για την Εθνική ομάδα, οι σκέψεις και οι στόχοι, εν όψει των πολλών υποχρεώσεων που υπάρχουν τους προσεχείς μήνες.

Ο Καλάθης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον σχεδιασμό που υπάρχει και την επιθυμία του να είναι μέλος της προσπάθειας για μία ακόμα φορά, όπως κάνει αδιάκοπα πλέον της μίας δεκαετίας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ