ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Μπάσκετ: Sold out με Μεγάλη Βρετανία στην Λάρισα στον αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Οι Παπαγιάννης, Αγραβάνης και Παπανικολάου πανηγυρίζουν τη νίκη απέναντι στην Τουρκία
Οι Παπαγιάννης, Αγραβάνης και Παπανικολάου πανηγυρίζουν τη νίκη απέναντι στην Τουρκία FIBA

Ευχάριστα νέα για την Εθνική Ανδρών, αφού η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια ενόψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία (30/6, 20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για τον τελευταίο αγώνα της 1ης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο κόσμος στην επαρχία διψάει να δει την Εθνική Ανδρών από κοντά και το δείχνει έμπρακτα. Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η ΕΟΚ υπήρξε sold out ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Μεγάλη Βρετανία (30/6, 20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα της Ελλάδας για την πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι με νίκη η Ελλάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό της, όπου συμμετέχει ακόμα η Τουρκία, αφού η Λευκορωσία αποκλείστηκε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Λάρισα αγκάλιασε την Εθνική Ανδρών από την πρώτη στιγμή και το έδειξε και έμπρακτα: Ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία που θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου είναι ήδη sold out!

H Εθνική Ομάδα παραμένει η επίσημη αγαπημένη. Αποδείχθηκε και στη Θεσσαλία, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και η γεμάτη εξέδρα θα είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο πλευρό της στην τελευταία της μάχη στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ευχαριστούμε όσους έσπευσαν να στηρίξουν με τον τρόπο τους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και δίνουμε ραντεβού στις 30 Ιουνίου στις 20.00 στο ΕΑΚ Νεάπολης".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ