ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Ο Νίκος Ζήσης αναλαμβάνει general manager

Ο Νίκος Ζήσης
Ο Νίκος Ζήσης EUROKINISSI SPORTS

Νέα σελίδα στην καριέρα του Νίκου Ζήση, αφού ο άλλοτε διεθνής γκαρντ αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο του general manager της Εθνικής Ανδρών, συμφωνώντας με τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο Νίκος Ζήσης θα είναι ο νέος general manager της Εθνικής Ανδρών. Ο εμβληματικός γκαρντ, ο οποίος αποσύρθηκε από τα παρκέ τον περασμένο Ιούνιο, συμφώνησε με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, και αναμένεται να αναλάβει σύντομα καθήκοντα, ενώ σύντομα θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.

Ο Κώστας Κότσης θα παραμείνει team manager της Εθνικής, με τον Ζήση να αναμένεται να έχει και αυτός ενεργό ρόλο. Μάλιστα αναμένεται να αναλάβει άμεσα καθήκοντα, αφού η Εθνική Ανδρών θα πέσει στην μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 στις 25 Νοεμβρίου με αντίπαλο την Μεγάλη Βρετανία, έχοντας στον πάγκο της τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει βέβαια ότι η Ομοσπονδία μένει πιστή στις δεσμεύσεις της ότι θέλει να κρατήσει στους κύκλους της ανθρώπους που έχουν σημαδέψει το ελληνικό μπάσκετ. Και ένας από τους πλέον πιστούς "στρατιώτες" υπήρξε βέβαια ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος δήλωνε πάντα "παρών" από τις μικρές Εθνικές, έχοντας στο βιογραφικό του το χρυσό μετάλλιο του Eurobasket 2005 (όπου ήταν πρώτος σκόρερ της Ελλάδας), το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket 2009.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ