ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Αναλαμβάνει ο Μανωλόπουλος για τα "παράθυρα"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι τελικά ο εκλεκτός της ΕΟΚ για την θέση του προπονητή που θα οδηγήσει την Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ενδεχομένως και σήμερα (16/10) να υπάρξει ανακοίνωση

Με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο θα πορευτεί η Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, αφού ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται σύντομα να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Ο προπονητής του Περιστερίου είναι τελικά ο εκλεκτός της ΕΟΚ και του Βαγγέλη Λιόλιου και θα κληθεί να οδηγήσει την ομάδα των "παραθύρων", όπου η Εθνική μας έχει κληρωθεί στον 2ο Όμιλο, μαζί με την Τουρκία, την Μεγάλη Βρετανία και την Λευκορωσία. Υπενθυμίζεται ότι κάποια στιγμή είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα του Στέφανου Δέδα, η περίπτωση του οποίου είχε εξεταστεί αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας είναι πολύ πιθανό να γίνει ακόμα και σήμερα (16/10), με την ΕΟΚ να αναμένεται να γνωστοποιήσει και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του Μανωλόπουλου, που προτιμήθηκε έπειτα από εξέταση μίας σειράς υποψηφίων.

Ο τεχνικός του Περιστερίου να έχει να προτάξει στο βιογραφικό του την παρουσία του στους πάγκους της του Παναθηναϊκού (ως βοηθός), της ΑΕΚ και του Ήφαιστου Λήμνου, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένας εκ των βοηθών του Ρικ Πιτίνο στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα "παράθυρα" στις 25 Νοεμβρίου, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Μεγάλη Βρετανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ FIBA FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ