ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Αμφίβολη η συμμετοχή του Παπαπέτρου στο προολυμπιακό του Καναδά

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε φάση από το Ελλάδα - ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε φάση από το Ελλάδα - ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 EUROKINISSI

Οι ενοχλήσεις στο γόνατο ταλαιπωρούν τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τον Ρικ Πιτίνο που ξέρει ότι είναι πλέον πολύ πιθανό να μην έχει τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού στο προολυμπιακό της Βικτόρια.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Λαυρίου ενσωματώθηκαν τη Δευτέρα (14/6) στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας, όμως ο Ρικ Πιτίνο έχει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα να αντιμετωπίσει χωρίς πάντως η κατάσταση να βρίσκεται στα δικά του χέρια.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, το εξήγησε στον ομοσπονδιακό προπονητή, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο τουρνουά Ακρόπολις (18-20/6) και πλέον η συμμετοχή του στη δωδεκάδα του προολυμπιακού τουρνουά της Βικτόρια είναι κάτι περισσότερο από αμφίβολη.

Αυτό σημαίνει πως ο Πιτίνο θα χάσει πιθανότατα έναν υπερβολικά σημαντικό και χρήσιμο παίκτη στην προσπάθειά του να οδηγήσει την εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, την ώρα που ο Παπαπέτρου περιμένει για να δει αν θα χρειαστεί αρθροσκόπηση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Για την ιστορία, ο έμπειρος φόργουορντ είναι free agent καθώς το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με το τέλος της περιόδου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ