ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

ΕΣΑΚΕ: Το Περιστέρι απέσυρε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης για τον Ηρακλή

ΕΣΑΚΕ: Το Περιστέρι απέσυρε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης για τον Ηρακλή
INTIME SPORTS

Στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ τη Δευτέρα 11 Απριλίου, το Περιστέρι γνωστοποίησε πως απέσυρε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για το -3 στον Ηρακλή.

Τέλος στη δικαστική αντιπαράθεση, πριν καν αυτή ξεκινήσει επί της ουσίας, έβαλε το Περιστέρι, όπως έκανε γνωστό στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ τη Δευτέρα 11 Απριλίου.

Οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" είχαν καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή να τιμωρήσει τον Ηρακλή με -3 (κι όχι με αποβολή από το πρωτάθλημα), υποστηρίζοντας πως ο αθλητικός δεν προβλέπει τέτοια ποινή. Ως εκ τούτου, ζητούσε την επανεξέταση του θέματος από το ΑΣΕΑΔ, σε δεύτερο χρόνο.

Παρόλ' αυτά, οι διοικούντες τον σύλλογο αποφάσισαν την ύστατη ώρα να αποσύρουν την προσφυγή, βάζοντας πρόωρο τέλος σε μια νομική αντιδικία που θα μπορούσε να προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του ΕΣΑΚΕ. Όπερ και σημαίνει, το μόνο που υπάρχει σε εκκρεμότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή (σε νομικό επίπεδο) είναι η προσφυγή του Ηρακλή στο ΑΣΕΑΔ για το ίδιο θέμα, με τον Γηραιό να ζητά την επιστροφή των τριών βαθμών.

Το Περιστέρι εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση για το θέμα, η οποία αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics έχοντας ως γνώμονα την απαρέγκλιτη τήρηση των νόμων και των κανονισμών, προσέφυγε, ενώπιον του ΑΣΕΑΔ, κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή, με απαραίτητη προϋπόθεση τη συμπόρευση των λοιπών ομάδων.

Ξεκαθαρίζουμε επίσης, ότι η ενέργεια μας αυτή δεν στράφηκε κατά της ΚΑΕ Ηρακλής.

Κατόπιν των παραπάνω, σεβόμενοι την εκφρασμένη άποψη της πλειοψηφίας των μελών της Λίγκας, αποσύρουμε την προσφυγή μας ενώπιον του ΑΣΕΑΔ".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ