ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: Καμία ομάδα δεν πήγε στην δευτεροβάθμια και αρχίζει από την ΕΟΚ η διαδικασία για wild cards

ΕΣΑΚΕ: Καμία ομάδα δεν πήγε στην δευτεροβάθμια και αρχίζει από την ΕΟΚ η διαδικασία για wild cards
INTIME SPORTS

Για τις εξελίξεις στο θέμα των αδειοδοτήσεων μίλησε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On αναφέροντας πως καμία ομάδα δεν πήγε στην δευτεροβάθμια και πως η διαδικασία των wild card ξεκίνησε.

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων και τις εξελίξεις αναφορικά με την διαδικασία των wild cards που είχε προαναγγήλει ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On και στον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Όπως ανέφερε καμία ομάδα από τις τέσσερις δεν πήγε στην δευτεροβάθμια, με την ΕΟΚ να καλεί τον ΕΣΑΚΕ σε συνάντηση προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για τις wild cards.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On:

"Μέχρι εχθές καμία ομάδα δεν πήγε στην δευτεροβάθμια προφανώς επειδή θεωρούν πως υπάρχει παράταση. Στο θέμα των αδειοδοτήσεων, οι τελευταίες πληροφορίες (δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα) λένε πως η ΕΟΚ έστειλε από το πρωί χαρτί στον ΕΣΑΚΕ που τον καλεί να απαντήσει στο τι ακριβώς θα γίνει, ενώ τον κάλεσε σε συνάντηση προκειμένου να ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία των wild cards. Οι τέσσερις ομάδες δεν μπήκαν σε διαδικασία καθώς θεωρούν πως υπάρχει παράταση. Το προεδρείο με τις ομάδες θα προσπαθήσουν να μιλήσουν και να δουν πως θα πορευτούν και πως θα αντιδράσουν. Μπαίνουμε σε διαδικασία της wild card".

Δείτε το απόσπασμα από το 1:50:35

TAGS ΕΣΑΚΕ ΕΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ