ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: Η ημέρα της κρίσης για ΑΕΚ, Άρη, Απόλλωνα, Λάρισα, εκπνέει η διορία

Στιγμή από συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ
Στιγμή από συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ INTIME

Εκπνέει σήμερα η διορία του ΕΣΑΚΕ στις τέσσερις ΚΑΕ που δεν είχαν παραδόσει πλήρη φάκελο για την αδειοδότησή τους για το επόμενο πρωτάθλημα.

Η παράταση του ΕΣΑΚΕ στις ομάδες που δεν παρουσίασαν πλήρη φάκελο για να αδειοδοτηθούν εν όψει της Stoiximan Basket League 2022/23, εκπνέει απόψε και η Πέμπτη (30/6) είναι η ημέρα της κρίσης για ΑΕΚ, Άρη, Απόλλωνα Πάτρας και Λάρισα την ώρα που η ΕΟΚ επιμένει πως απέχει από οποιαδήποτε διαδικασία από τη στιγμή που δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ΑΕΚ και Άρης γέμισαν τους φακέλους τους, πως ο Απόλλωνας Πάτρας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να συνεχίσει στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και πως η Λάρισα παραμένει πολύ δύσκολο να συμμετάσχει την επόμενη χρονιά στην Α1, παρά το γεγονός ότι οι παράγοντές της δηλώνουν σίγουροι για το ακριβώς αντίθετο.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για τον ΕΣΑΚΕ και για την ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ στις 25/6 ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος από τη στιγμή που αυτά που είχαν συμφωνήσει οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν τηρήθηκαν.

TAGS ΕΣΑΚΕ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ