ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ για ρατσιστική επίθεση σε Μορέιρα: "Κινήσαμε τις απαραίτητες διαδικασίες για να μην μένουν ατιμώρητες τέτοιες ενέργειες"

Ο Μορέιρα απέναντι στον Κακλαμανάκη στη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ
Ο Μορέιρα απέναντι στον Κακλαμανάκη EUROKINISSI

Ο Γιανίκ Μορέιρα έπεσε θύμα ρατσιστική επίθεσης και ο ΕΣΑΚΕ καταδίκασε αυτό το γεγονός, τονίζοντας ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, για να μην μένουν στο εξής ατιμώρητες τέτοιες ενέργειες.

Ο ΕΣΑΚΕ, μετά από την ΑΕΚ, βρίσκεται κι αυτός στο πλευρό του Γιανίκ Μορέιρα έπειτα από την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από οπαδό, στέλνοντάς του μήνυμα στο Instagram αποκαλώντας τον "μαϊμού". Μάλιστα, ο σέντερ της ΑΕΚ απάντησε αμέσως, λέγοντας "να σε έχει ο Θεός καλά".

Συγκεκριμένα, καταδίκασε το γεγονός αυτό, τονίζοντας μάλιστα πως έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, για να μην μένουν στο εξής ατιμώρητες τέτοιες ενέργειες.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αθλητής της ΑΕΚ, Γιανίκ Μορέιρα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, καταδικάζουν απερίφραστα το παραπάνω γεγονός και έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να μη μένουν ατιμώρητες τέτοιες ενέργειες. Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών και θα συνεχίσει να στέκεται απέναντι σε κάθε είδους βία και σε φαινόμενα ρατσισμού".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΣΑΚΕ ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ