STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΕΣΑΚΕ, Γαλατσόπουλος: "Το All Star Game θα επιστρέψει τα Χριστούγεννα στο ΟΑΚΑ"

ΕΣΑΚΕ, Γαλατσόπουλος: "Το All Star Game θα επιστρέψει τα Χριστούγεννα στο ΟΑΚΑ"
PRINTSCREEN

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου της ημιτελικής φάσης της Stoiximan Basket League και ανακοίνωσε την επιστροφή του All Star Game στα τέλη του 2022.

Την επιστροφή του All Star Game στα τέλη του 2022 στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ημιτελικής φάσης της Stoiximan Basket League.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ παράλληλα υποσχέθηκε σύντομα εκπλήξεις στο πρωτάθλημα με στόχο την εξέλιξή του αλλά και τη αύξηση της δημοφιλίας του αθλήματος.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου για το All Star Game:

"Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό και τον κόουτς Μπαρτζώκα για την επιστροφή στο Final Four Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης του ελληνικού μπάσκετ δημιουργούμε νέους θεσμούς όπως το Super Cup. Ανανεώνουμε παλιούς θεσμούς όπως το All Star Game που θα επιστρέψει τα Χριστούγεννα στο ΟΑΚΑ με εκπλήξεις. Δίπλα στις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας μας, έρχονται νέες ισχυρές παρουσίες. Είναι πολύ ευχάριστο ότι νέοι Έλληνες παίκτες αρπάζουν τις ευκαιρίες. Αυτή η εξέλιξη είναι πολλή θετική, αφού αναδεικνύει νέους ήρωες, αλλά και για την Εθνική Ομάδα.

Ο ΕΣΑΚΕ και το επαγγελματικό μπάσκετ συμπληρώνουν 30 χρόνια ζωής, διάστημα στο οποίο το άθλημα γιγαντώθηκε. Κλείνοντας τον κύκλο των 30 ετών μπαίνουμε σε έναν νέο κύκλο με συσσωρευμένη εμπειρία και ενθουσιασμό να φέρουμε ξανά το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή της Ευρώπης".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ