ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Πού "κολλάει" η ανανέωση του συμβολαίου του Ντέγιαν Ράντονιτς

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα IGOKEA / NIKOLA VURUNA / ABA LIGA

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει δώσει διορία στον Ντέγιαν Ράντονιτς μέχρι τις 30 Ιουνίου για να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έγινε, ωστόσο στο δρόμο υπάρχουν εμπόδια.

Το όνομα του Ντέγιαν Ράντονιτς ακούστηκε έντονα στη Σερβία το τελευταίο διάστημα και συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό που αναζητά προπονητή. Ο Ερυθρός Αστέρας απάντησε με ανακοίνωση λέγοντας πως έχει δώσει διορία στον Μαυροβούνιο τεχνικό μέχρι τις 30 Ιουνίου για να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έγινε.

Οι Σέρβοι θέλουν να τον κρατήσουν, όμως η υπόθεση παραμονής του στο Βελιγράδι έχει εμπόδια που δεν είναι απαραίτητα οικονομικής φύσεως. Όπως αναφέρει το SportKlub της Σερβίας, η προσφορά των πρωταθλητών της ABA League είναι δελεαστική (περί το μισό εκατομμύριο ευρώ), το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί όμως στις συζητήσεις των δύο πλευρών αφορά το πλάνο για τη νέα σεζόν, τις φιλοδοξίες και τους στόχους.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς θέλει να δουλέψει με ένα δυνατό ρόστερ που θα διεκδικεί ό,τι καλύτερο και θα παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στην EuroLeague. Κάτι που, όπως υποστηρίζεται στο σερβικό δημοσίευμα, δεν είναι δεδομένο σε επίπεδο προϋπολογισμού από την πλευρά του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει το οικονομικό κομμάτι από τα μισά της σεζόν, όπως ανέφερε η ανακοίνωση των Σέρβων την Δευτέρα (27/6), ωστόσο ο Μαυροβούνιος τεχνικός θέλει να γνωρίζει σίγουρα πως η ομάδα δεν θα αποδυναμωθεί περισσότερο (σ.σ.: η απώλεια του Ντέγιαν Νταβίντοβατς είναι σημαντική για τις εσωτερικές ισορροπίες) και πως οι στόχοι θα παραμείνουν υψηλοί.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ