ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Πληρώνει τον Σάσα Ομπράντοβιτς όλο το ποσό του διετούς συμβολαίου του

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης σε κανάλι της Σερβίας
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης σε κανάλι της Σερβίας YOUTUBE

Ο Ερυθρός Αστέρας θα πληρώσει στον Σάσα Ομπράντοβιτς το σύνολο του ποσού που προέβλεπε το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι, αφού ο 52χρονος τεχνικός κέρδισε τη δικαστική διαμάχη μετά την απόλυσή του.

Δύο προπονητές θα υποχρεωθεί να πληρώνει μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ο Ερυθρός Αστέρας, μετά τη νίκη του Σάσα Ομπράντοβιτς στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον σερβικό σύλλογο. Όπως αποκαλύπτει η Mozzart Sport, ο 52χρονος τεχνικός κέρδισε την προσφυγή που είχε κάνει σε βάρος των ερυθρολεύκων, μετά την απόλυσή του πριν από πέντε μήνες.

Έτσι, ο Ερυθρός Αστέρας είναι υποχρεωμένος να του πληρώσει το σύνολο του ποσού που προβλεπόταν στο εγγυημένο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι.

Στο σερβικό δημοσίευμα επισημαίνεται βέβαια πως στη... λυπητερή δεν συμπεριλαμβάνεται το bonus για την κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας από τον Ερυθρό Αστέρα, όπως είχε επίσης αιτηθεί ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Η ουσία βέβαια είναι πως οι ερυθρόλευκοι βλέπουν ήδη ένα κομμάτι του μπάτζετ της επόμενης σεζόν να δεσμεύεται από τον πρώην προπονητή τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ