ABA LEAGUE

Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν: Οι διαιτητές έφυγαν για τ' αποδυτήρια πριν από τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, εκκενώθηκε μέρος της κερκίδας

Οι διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς
Οι διαιτητές του Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ABA LEAGUE / DRAGANA STJEPANOVIC

Στη δεύτερη φορά που το παιχνίδι μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν στη Χάλα Πιονίρ για την Αδριατική Λίγκα διακόπηκε για ρίψη αντικειμένων, οι διαιτητές αποφάσισαν να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.

Ντέρμπι Ερυθρού Αστέρα - Παρτίζαν δίχως ένταση μοιάζει εξαίρεση στον κανόνα. Το πρώτο της τρέχουσας σεζόν στην Αδριατική Λίγκα δεν ήταν.

Ήδη από την πρώτη περίοδο οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν αρχίσει να εκτοξεύουν αντικείμενα προς το παρκέ, διαμαρτυρόμενοι για αποφάσεις των διαιτητών. Την πρώτη φορά η παρέμβαση του Λάζιτς έπαιξε πυροσβεστικό ρόλο. Στη δεύτερη διακοπή, 38 δεύτερα πριν από τη λήξη της περιόδου, οι διαιτητές επέλεξαν να φύγουν για τ' αποδυτήρια του κατάμεστου γηπέδου.

Μετά τις διαβουλεύσεις πίσω από τις κλειστές πόρτες, ζητήθηκε προκειμένου ο αγώνας να συνεχιστεί η εκκένωση ενός μέρους της κερκίδας. Ήταν κάτι που οι άνθρωποι των γηπεδούχων αποδέχθηκαν ενημερώνοντας τους θεατές να φύγουν από τις θέσεις τους. Η διαδικασία άρχισε άμεσα και το ματς άρχισε αφού είχε περάσει τουλάχιστον μισή ώρα.

Οι διαιτητές ενημέρωσαν ότι αν συμβεί οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, η Χάλα θα αδειάσει.

TAGS ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ