ABA LEAGUE

Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν: Ο Κάλινιτς πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον αντίπαλο πάγκο μετά το ματς και απειλήθηκε σύρραξη

Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν: Ο Κάλινιτς πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στον αντίπαλο πάγκο μετά το ματς και απειλήθηκε σύρραξη
PRINTSCREEN

Ο Νίκολα Κάλινιτς πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στον πάγκο της Παρτίζαν μετά την νίκη του Ερυθρού Αστέρα μετά το τέλος του τελικού της Αδριατικής Λίγκας για να πικάρει τον Ούρος Τριφούνοβιτς, με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη, η οποία τελικά αποφεύχθηκε.

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε με 80-77 στο Game 5 των τελικών της Αδριατικής Λίγκας την Παρτίζαν σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από μία προσωρινή διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων. Το παιχνίδι ωστόσο παραλίγο να έχει και τρίτο ημίχρονο εξαιτίας του Νίκολα Κάλινιτς.

Με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται, ο φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα έτρεξε προς τον αντίπαλο πάγκο και πανηγύρισε προκλητικά κοιτάζοντας τον Ούρος Τριφούνοβιτς. Αποτέλεσμα ήταν κάποιος από τον πάγκο της Παρτίζαν να του πετάξει μία πετσέτα και μερικοί παίκτες της ομάδας να κινηθούν απειλητικά προς το μέρος του και να απειληθεί σύρραξη. Τελικά, ευτυχώς για όλους, δεν ξέφυγε περισσότερο η κατάσταση.

Η κίνηση του Κάλινιτς πάντως δεν ήρθε τυχαία. Κι αυτό γιατί στον 4ο τελικό (νίκη με 112-84 για την Παρτίζαν) ήταν ο Τριφούνοβιτς αυτός που είχε γυρίσει και είχε πει κάτι στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα λίγο πριν το τέλος του αγώνα έπειτα από τρίποντο που ευστόχησε, κάτι που επίσης παραλίγο να οδηγήσει σε σύρραξη. Για την ιστορία πάντως, ο Κάλινιτς ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά το παιχνίδι.

TAGS ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ