ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: "Η τιμωρία είναι πολύ σκληρή, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την ανατρέψουμε"

Ερυθρός Αστέρας: "Η τιμωρία είναι πολύ σκληρή, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την ανατρέψουμε"
FK CRVENA ZVEZDA

Πολύ σκληρή χαρακτήρισε την τιμωρία της EuroLeague ο Ερυθρός Αστέρας, που δηλώνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αρθεί αυτή το συντομότερο δυνατόν.

Η EuroLeague τιμώρησε εκ νέου τον Ερυθρό Αστέρα, έπειτα από σειρά παραβιάσεων του FSFPR που έκανε ο σερβικός σύλλογος, στερώντας του δικαίωμα να δηλώσει νέους παίκτες και προπονητές μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που απέκτησε πρόσφατα τον Φακούντο Καμπάσο και τάραξε τα ευρωπαϊκά νερά, δεν μπορεί να υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του βραχύσωμου γκραντ, μιας και εκείνος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με δική τους ανακοίνωση, σημειώνοντας πως: " Πιστεύουμε ότι η τιμωρία είναι πολύ σκληρή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανετρέψουμε την τιμωρία με κάθε νόμιμο μέσο".

Σημειώνουμε ότι η απόφαση της EuroLeague μπορεί να προσβληθεί ενώπιον του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου από τον Ερυθρό Αστέρα.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ