ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: "Δώσαμε διορία στον Ράντονιτς να απαντήσει στην πρότασή μας μέχρι τις 30 Ιουνίου"

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς INTIME

Με ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Αστέρας πήρε - έμμεσα - θέση για τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι έχει δώσει διορία στον έμπειρο τεχνικό μέχρι τις 30 Ιουνίου για να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του κατατέθηκε.

Το σερβικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ντέγιαν Ράντονιτς φαίνεται ότι χτύπησε... καμπανάκια στον Ερυθρό Αστέρα. Αποτέλεσμα ήταν να εκδώσουν οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι έχουν δώσει διορία στον έμπειρο τεχνικό μέχρι τις 30 Ιουνιου για να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της σερβικής ομάδας αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο για να αποτραπούν οι φημολογίες και η δημοσίευση αναληθών πληροφοριών με τις οποίες βομβαρδίζουν κάποια ΜΜΕ ότι ο κόουτς Ράντονιτς έχει επίσημη πρόταση για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Η πρόταση είναι αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας συζητήσεων που είχαμε μέσα στην σεζόν, ειδικά μετά το τέλος του σερβικού πρωταθλήματος και αφορά συνεργασία δύο χρόνων. Περιμένουμε την απάντησή του Ντέγιαν Ράντοντσιτς μέχρι το τέλος της προθεσμίας που του θέσαμε, η οποία είναι 30 Ιουνίου 2022.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενημερώσει τον κόσμο λεπτομερώς για ό,τι έχει συμβεί, ξεκινώντας από τα οικονομικά δεδομένα και θα το κάνει και για το αποτέλεσμα αυτών των διαπραγματεύσεων, όταν είναι ο σωστός χρόνος"..

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του παρακολουθεί την υπόθεση, χωρίς να κάνει κάτι παραπάνω, αφού θα κινηθεί μόνο αν δεν προκύψει συμφωνία ανάμεσα σε Ράντονιτς και Ερυθρό Αστέρα. Ο λόγος είναι ότι "τριφύλλι" δεν θέλει να παρέμβει πριν κλείσει το κεφάλαιο του Ράντονιτς με την σερβική ομάδα.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ