EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Χασάν Μάρτιν

Ερυθρός Αστέρας: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Χασάν Μάρτιν
FK CRVENA ZVEZDA TWITTER

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έχει μπει ο Χασάν Μάρτιν, όπως ενημέρωσε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Χασάν Μάρτιν διανύει τα... τελευταία μέτρα, πριν από την επιστροφή του στη δράση και στις υποχρεώσεις του Ερυθρού Αστέρα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, τραυματίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στον αγώνα της Euroleague κόντρα στη Ζάλγκιρις Κάουνας, αλλά όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σύντομα θα τον έχει στη διάθεσή του.

Όπως εξήγησε ο προποητής του Αστέρα, ο Χασάν προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν έχει ακόμα χρησιμοποιηθεί, είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. "Είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά δύο μήνες χωρίς αγώνες είναι μεγάλο διάστημα απουσίας.

Πρέπει να προπονηθεί λίγο ακόμα για να βρει το ρυθμό του, όπως συνέβη και με τον Νίκολα Ιβάνοβιτς. Αν μπορούσε ένας παίκτης να παιξει χωρίς προπόνηση, τότε κανείς δεν θα έκανε προπόνηση", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ιβάνοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ