ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ελεύθερος ο Ερτέλ από την Μπαρτσελόνα

Ελεύθερος ο Ερτέλ από την Μπαρτσελόνα
Ο Τομά Ερτέλ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Ο Τομά Ερτέλ τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα και πλέον είναι ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα του όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάντοβιτς.

Ενα από τα πιο επεισοδιακά (μπασκετικά) διαζύγια είναι πλέον γεγονός, αφού ο Τομά Ερτέλ έλυσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Την είδηση έκανε γνωστή ο μάνατζερ του Γάλλου γκαρντ, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, μέσω twitter, ανακοινώνοντας τα νέα, με την Μπαρτσελόνα να ακολουθεί λίγο αργότερα.


Πλέον, ο Ερτέλ μπορεί να επιλέξει την επόμενη ομάδα του, έχοντας ωστόσο υπόψη ότι έχει περάσει η διορία μεταγραφών μεταξύ των ομάδων της EuroLeague. Κοινώς, ακόμα και αν συμφωνήσει με ομάδα που αγωνίζεται στην EuroLeague, θα μπορεί να την ενισχύσει μόνο στο εθνικό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερτέλ βρισκόταν στον "πάγο" εδώ και περίπου ένα μήνα. Από τότε δηλαδή που οι Καταλανοί έμαθαν ότι ο Γάλλος - στον οποίο είχαν πει να βρει ομάδα - δεν μιλούσε με την Φενέρμπαχτσε όπως νόμιζαν, αλλά με την Ρεάλ. Αυτό μάλιστα οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην απόφαση να αφήσει τον Γάλλο στην Τουρκία μετά το τέλος ενός αγώνα με την Αναντολού Εφές, σε μία κίνηση που έφερε αντιδράσεις σε όλη την Ευρώπη, πριν τελικά τον θέσει και επίσημα εκτός ομάδας εν αναμονή μίας λύσης σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του το οποίο έληγε το 2022.

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο εβδομάδες ο Μίσκο Ραζνάντοβιτς είχε αναφερθεί στο ζήτημα στην μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Αλέξαδρο Τρίγκα και το SPORT24, λέγοντας πως "ο Τομά Ερτέλ δεν έκανε ούτε ένα λάθος, ούτε κάποιο μικρό λάθος για να φταίει, ακολούθησε απλά τις δικές μου οδηγίες" και προσέθεσε πως "θα κάνω ό,τι μπορώ για να προστατεύσω τον πελάτη μου"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ