ΑΡΗΣ

Επιβεβαίωση για το προσύμφωνο

Επιβεβαίωση για το προσύμφωνο

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε επιβεβαίωσε την υπογραφή προσυμφώνου με τον υποψήφιο επενδυτή αλλά και την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας που θα καλύψει ανάγκες της.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης επιβεβαίωσε την υπογραφή προσυμφώνου με τον υποψήφιο επενδυτή αλλά και την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας που θα καλύψει ανάγκες της.

Ακόμη τονίζει ότι απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ενώ αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να το παρακολουθήσει ο επενδυτής και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα να πέσουν οι "τελευταίες υπογραφές".

Αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

" Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., πιστή στη δέσμευσή της ότι θα ενημερώνει υπεύθυνα τους φιλάθλους της ομάδας μας για τις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με την αναμενόμενη αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρίας, που ήδη επισπεύδεται, ανακοινώνει ότι έχουν υπογραφεί με τον υποψήφιο επενδυτή τα αναγκαία συμφωνητικά για την είσοδό του στην Κ.Α.Ε., η οποία προσδοκάται να υλοποιηθεί άμεσα.

Ήδη μία πρώτη οικονομική ενίσχυση της Κ.Α.Ε., που θα αποκαταστήσει οικονομικά το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας μας και θα επιτρέψει την θωράκισή της ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων στους αγώνες πρωταθλήματος που απομένουν και κατάταξης που ακολουθούν, έχει δρομολογηθεί. Απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες να διευθετηθούν για την οριστικοποίηση της επένδυσης και την έλευση του επενδυτή στο προσεχές διάστημα, ει δυνατόν στην επόμενη αναμέτρηση της ομάδας μας απέναντι στον Ολυμπιακό (Τετάρτη 6/5), οπότε και σε πανηγυρική ατμόσφαιρα θα πέσουν και οι «τελευταίες υπογραφές».

Επιθυμία, ωστόσο, και των δύο πλευρών αποτελεί οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να δώσουν δυναμικό «παρών» στην αποψινή (28/4) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (8.45μ.μ.) στο «Nick Galis Hall», όπου θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του επενδυτή, προκειμένου να μεταφέρουν σ’ αυτόν την αγάπη του κόσμου και την αγωνία του για τη άμεση οικονομική και αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Να είστε όλοι εκεί".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ